Dam tot Dam park

Catering

Catering units

De catering bestaat uit een uitgebreid assortiment van dranken, overheerlijke hapjes en snacks en uitgebreide buffetten. Voor iedere vraag is er een passend aanbod. Het aanbod varieert van verse fruitsappen en energierijke repen, warme of koude (lunch) gerechten tot bier, wijn & bitterballen! 

 

Catering voor in de units is uitsluitend te bestellen bij de aangestelde partij. Het is niet toegestaan om uw eigen catering te regelen, anders dan via de geselecteerde cateraar van het Dam tot Dampark. 

 

Zodra de aangesloten cateraar de prijzen bekend heeft gemaakt, wordt de link naar het bestelformulier op deze website geplaatst. 

Publiekscatering

De cateraar verzorgt in het Dam tot Dampark een uitgebreid assortiment publiescatering (eten en drinken).

 

U kunt vooraf consumptiemunten bestellen. Een consumptiemunt kosten €2,50 en bestaat uit 2 delen met een waarde van €1,25. Dit bedrag is inclusief btw.

 

Het voordeel van vooraf bestellen is dat u geen grote hoeveelheden contant geld bij hoeft te hebben en dat u een factuur ontvangt voor uw bestelling. 

 

Indien u vooraf consumptiemunten wilt bestellen, verzoeken wij u om de bestelling (het aantal munten) door te geven via ons e-mailadres dtdvip@sportvibes.nl, met daarbij de volgende gegevens:

  • Bedrijfsgegevens
  • Contactpersoon
  • Factuur adres
  • PO nummer (indien nodig).

 

U ontvangt vervolgens een factuur voor de bestellingen. Na ontvangst van de betaling sturen wij de munten naar u op of u krijgt bericht waar u de munten op de dag zelf kunt ophalen.