Dam tot Dam park

Catering

Catering units

Ook dit jaar verzorgt Vosmeijer Catering de publieks- en unitcatering in het Dam tot Dam Park. Vanaf heden is de online bestelmodule voor catering in uw hospitality unit actief. Via de link: http://vosmeijercatering.nl/zaandam2018/ kunt u de door uw gewenste catering bestellen.
 
Het cateringassortiment bestaat uit een uitgebreid scala van dranken, overheerlijke hapjes en snacks en uitgebreide buffetten. Voor iedere vraag is er een passend aanbod. Het aanbod varieert van fruitsappen en energierijke repen, warme of koude (lunch) gerechten tot bier, wijn & bitterballen.
 
Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat catering uitsluitend is te bestellen bij Vosmeijer Catering. Het is niet toegestaan, om welke wijze dan ook, eigen catering te regelen, anders dan via deze exclusieve cateraar van het Dam tot Dampark.  

Publiekscatering

De cateraar verzorgt in het Dam tot Dampark een uitgebreid assortiment publiescatering (eten en drinken).

 

U kunt vooraf consumptiemunten bestellen. Een consumptiemunt kosten €3,00 en bestaat uit 2 delen met een waarde van €1,50. Dit bedrag is inclusief btw.

 

Het voordeel van vooraf bestellen is dat u geen grote hoeveelheden contant geld bij hoeft te hebben en dat u een factuur ontvangt voor uw bestelling. 

 

Indien u vooraf consumptiemunten wilt bestellen, verzoeken wij u om de bestelling (het aantal munten) door te geven via ons e-mailadres dtdvip@sportvibes.nl, met daarbij de volgende gegevens:

  • Bedrijfsgegevens
  • Contactpersoon
  • Factuur adres
  • PO nummer (indien nodig).

 

U ontvangt vervolgens een factuur voor de bestellingen. Na ontvangst van de betaling sturen wij de munten naar u op of u krijgt bericht waar u de munten op de dag zelf kunt ophalen.