Dam tot Dam park

Catering

Catering units

De bestelmodule voor het afnemen van catering via Vosmeijer is online. Voor iedere vraag is er een passend aanbod. Het aanbod varieert van fruitsappen en energierijke repen, warme of koude (lunch) gerechten tot bier, wijn & bitterballen. Indien u vooraf een indicatie wenst kunt u contact met ons opnemen.
 
Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat catering uitsluitend is te bestellen bij onze aangestelde cateraar. Het is niet toegestaan, om welke wijze dan ook, eigen catering te faciliteren, anders dan via de exclusieve cateraar van het Dam tot Dam Park.  

 

Catering is te bestellen via deze link

 

Publiekscatering

Indien u geen unit heeft in het Dam tot Dam Park heeft u nog wel de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Dam tot Dam Park en bied onze cateraar een uitgebreid assortiment. Onze cateraar werkt met consumptiemunten en zijn op locatie te koop, maar kunnen ook vooraf via ons aangeschaft worden en worden vooraf naar u opgestuurd.

 

Het voordeel van vooraf bestellen is dat u geen grote hoeveelheden contant geld bij hoeft te hebben en dat u een factuur ontvangt voor uw bestelling. 

 

Indien u vooraf consumptiemunten wilt bestellen, verzoeken wij u om de bestelling (het aantal munten) door te geven via ons e-mailadres dtdvip@sportvibes.nl, met daarbij de volgende gegevens:

  • Bedrijfsgegevens
  • Contactpersoon
  • Factuur adres
  • PO nummer (indien nodig).

 

U ontvangt vervolgens een factuur voor de bestellingen. Na ontvangst van de betaling sturen wij de munten naar u op of u krijgt bericht waar u de munten op de dag zelf kunt ophalen.